Tarifes

Tarifes vigents des de l'1 de gener de 2019:

• Bitllet senzill: 1,70 euros. Vàlid per 1 viatge. Els bitllets senzills s’adquireixen al mateix autobús.

Mataró Bus està integrat en el sistema tarifari de l’ATM, el qual permet viatjar amb un únic títol en diversos mitjans de transport com Renfe, Barcelona Bus, Empresa Casas i Mataró Bus.

Títols integrats (ATM)

Targeta T-16

Els títols integrats permeten fins a tres transbordaments despenalitzats econòmicament. En cada transbordament és obligatori validar-los.

• T-10: Títol multipersonal.10 desplaçaments integrats.
• T-50/30: Títol unipersonal. 50 desplaçaments. Validesa de 30 dies.
• T-Familiar (70/30): Títol multipersonal. 70 desplaçaments integrats. Validesa de 30 dies.
• T-Mes: Títol personalitzat mitjançant DNI. Desplaçaments il·limitats a les zones delimitades per la primera validació. Validesa de 30 dies consecutius des de la seva primera validació.
• T-Trimestre: Títol personalitzat mitjançant DNI. Desplaçaments il·limitats a les zones delimitades per la primera validació. Validesa de 90 dies consecutius des de la seva primera validació.
• T-Jove: Per a joves menors de 25 anys. Títol personalitzat mitjançant DNI. Desplaçaments il·limitats a les zones delimitades per la primera validació. Validesa de 90 dies consecutius des de la seva primera validació.
• T-Dia: Títol unipersonal. Desplaçaments il·limitats. Validesa d’un dia des de la seva primera validació fins a l’acabament del servei.
• T-Verda: Títol unipersonal. Desplaçaments il·limitats. Validesa de 3 anys amb validesa a tots els serveis de transport públic integrats dins de les 6 corones tarifàries, sempre que el beneficiari sigui major d’edat i compleixi les condicions que es requereixen (més informació: http://www.atm.cat/web/ca/altres-titols.php)

Terminals: En passar per la terminal no cal tornar a pagar.

Amb els bitllets senzills, si canvies de línia en menys d’1 h i 15 min, el bitllet segueix sent vàlid. Amb les targetes d’una zona, si canvies de transport públic en menys d’1 h i 15 min, el bitllet segueix sent vàlid; per cada zona addicional, l’increment del temps de validesa és de 15 min.
Menors de 4 anys: gratuït (excepte grups).

Tarifes ATM

Per a més informació, http://www.atm.cat

 

On puc comprar els títols integrats de transport ATM?

Estancs de Mataró - llistat d'estancs
Servicaixa (902 33 22 11) - llistat de Servicaixes
Rodalies de Catalunya
Cafeteria Granja “Sant Simó” - Camí Ral, 10
Quiosc Plaça Santa Anna - Plaça Santa Anna, s/n

 

Caducitat dels títols del 2018

Es prorroga la validesa de totes les targetes integrades de l'any 2018 fins al 31 de desembre de 2019.

La targeta T-16 (article 3 Reglament utilització T-16 ) i la targeta T-verda (article 8 Reglament utilització Tverda) tenen la seva pròpia caducitat.

Els títols adquirits l'any 2018 sense començar a utilitzar es poden bescanviar per títols de la mateixa classe de l'any en curs, sense cap transacció monetària ni compensació.

La data límit per a fer el bescanvi als centres d’atenció al client dels operadors de transport és el 30 de juny de 2019.

Dades de contacte

Telèfon d'atenció al Client:  010
Mail: administracio.matarobus@mobilityado.com

Carrer Francesc Layret, 72 de Mataró
Telèfon oficina: 93 757 53 94

De dilluns a dijous, de 9 a 14h i de 16 a 18h.
Divendres, de 9 a 14h.
Horari d’estiu (del 15 de juny al 15 de setembre):
De dilluns a divendres de 9 a 14h.

Últims avisos

© 2018 - Todos los derechos reservados